• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

- Bjelland har været alle pengene værd for FCK

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Andreas Bjelland hæver Superligaens højeste løn, men han spiller sjældent for FCK. Alt i alt har forsvarsspilleren dog været hver en krone værd, lyder det fra Stig Tøfting.

Af Ole Hoffskov

Andreas Bjelland er sammen med Rasmus Falk den ubestridte lønkonge i Superligaen. Det skriver Ekstra Bladet, der den seneste tid har sat fokus på lønningerne i Danmarks bedste fodboldrække.

750.000 kroner om måneder tjener 32-årige Bjelland angiveligt i FC København, og det er sådan set ikke nyt. Det har været fremme flere gange, siden midtstopperen satte sin signatur på den lukrative kontrakt med FCK i 2018.

Den store udbetaling bliver dog ikke vekslet til ret mange spilminutter. Den tidligere danske landsholdsspiller har blot været på banen i tre Superliga-kampe i denne sæson. 

Mange mener, at FC København dermed får alt for lidt ud af den tårnhøje løn, men hvis man spørger Stig Tøfting, der er ekspert på TV3 Sport, har Andreas Bjelland i det store og hele været en rigtig fin investering.

- Han bliver altid hevet frem som om, at han er for dyr, for skadet og hvad ved jeg. Da Bjelland kom til FCK, spillede Denis Vavro som en pose nødder. Han spillede så helt fantastisk efterfølgende og blev solgt for 75 millioner kroner. Så Bjelland har været alle pengene værd, hvis du spørger mig, lyder det fra Stig Tøfting. 

Stig Tøftings kollega Bo Henriksen fastslår i samme forbindelse, at det er et problem, at for mange højtlønnede spillere i FCK ikke bidrager på banen - det gælder blandt andre Kamil Wilczek, som han tror, FCK vil gøre alt for at slippe af med.

Se mere i videoen i toppen af artiklen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Optakt: Brøndby - AGF

Der venter endnu et topopgør, der kan få stor betydning for begge hold. Et nederlag kan koste dyrt i tabellen.

Mere Superliga

Fokus