• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Blev vraget i OB: Det har været himmel og helvede

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

OB har udlejet angriber til norsk fodbold, og han erkender, at tiden i Danmark har været op og ned.

Af Kenneth Jensen

Han har fortsat kontrakt med OB frem til sommeren 2023, men i løbet af foråret vil angriber Sander Svendsen være at finde i norske Odds BK.

Den 23-årige angriber, der har spillet i OB siden 2019, er røget helt ud i kulden i Odense-klubben, og derfor har parterne kigget sig om efter en ny arbejdsgiver og et sted, hvor Svendsen kan få noget spilletid.

Angriberen startede så godt i OB under Jakob Michelsen, men siden kom han ud på et sidespor, kunne ikke finde formen og blev til sidst helt sat af.

Han erkender over for det norske medie Rbnett, at det har været en svær tid.

- Jeg oplevede at være topscorer og en helt i byen i den første sæson til derefter at have bagerst i køen. Jeg blev lagt på is for nogle måneder siden. Det har været himmel og helvede for mit vedkommende. Der er ikke så meget andet at sige, end at der blev truffet nogle beslutinger med tanke på, hvordan de spiller, og så var jeg ikke en del af planerne. Det må jeg respektere. Jeg og klubben var enige om, at det bedste for mig var, at jeg blev udlejet til et sted, hvor jeg trives, og hvor jeg er værdsat. Jeg er taknemmelig for, at OB så det på samme måde, siger Sander Svendsen.

Det er ikke første gang, at Sander Svendsen spiller for Odds BK - det gjorde den 23-årige nordmand også i foråret 2019, inden han blev solgt fra Hammarby til OB.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus