Superliga

Borring forstår ikke bænkeplads

Jonas Borring vil meget gerne tilbage i FC Midtjyllands startopstilling.

Mandag aften fik han en halv time på banen mod Lyngby. To uger forinden mod SønderjyskE blev det til 16 minutter, og i de første to runder mod FC København og FC Nordsjælland spillede Jonas Borring henholdsvis 6 og 19 minutter.

Det er langt fra en ønskesituation for Jonas Borring, der i 2008 skiftede til FC Midtjylland for omkring 20 millioner kroner fra OB. Midtbanespilleren havde sigtet efter en stor sæson, der kunne spille ham ind omkring landsholdet og et udlandsskifte, og da han i efteråret røg på bænken i en længere periode, blev han meget sur og skuffet, som han fortalte i et interview med Tipsbladet i december.

Men nu er Borring altså igen indskifter, og det er på ingen måde noget, som midtbanespilleren er tilfreds med, selvom Rilwan Hassan har gjort det godt på hans plads i foråret.

- Det spørgsmål skal du ikke stille til mig. Jeg vil selvfølgelig gerne starte, og jeg gør mit bedste for, at det skal lykkes, via reserveholdskampe, træninger og indhop som i dag (mandag aften mod Lyngby, Red.), siger Jonas Borring til tipsbladet.dk.

I modsætning til i efteråret kan Jonas Borring ikke se, hvorfor han for tiden ikke er i startopstillingen.

- (Det er det samme, Red.) bortset fra, at jeg ikke føler, at jeg har spillet nogle dårlige kampe, som jeg gjorde i efteråret. Her har jeg været ude med en skade og skulle bruge ekstra tid til at komme i form. Så ved jeg ikke, hvorfor jeg har været ude. Det ved Allan (Kuhn, Red.), siger Jonas Borring.

Jonas Borring scorede i sin første sæson 10 ligamål for FCM og i sidste sæson 8. I år er Borrings total indtil videre på 2. 20-årige Rilwan Hassan har spillet fast i 2011 og har været en af FCM's bedste med gode udfordringer og enorm speed, der har skabt adskillige chancer for holdkammeraterne og Rilwan Hassan selv.