Video : Tipsbladet
Superliga

Raser over FCK-skifte: Cruz Azul vil lægge sag an

Rodrigo Huescas' skifte til FC København er løbet ind i komplikationer, idet Cruz Azul nu har meldt ud, at klubben har lagt sag an mod spillerens agentur.

Rodrigo Huescas har kurs mod FC København, men i mexicanerens klub Cruz Azul er man lige nu rasende. 

Tidligere på ugen skrev ESPN, at Cruz Azul overvejede at lægge sag an mod Rodrigo Huescas, spillerens agenter og FC København. 

Og nu har den mexicanske klub så udsendt en pressemeddelelse, hvor man bekræfter, at man har lagt sag an mod Rodrigo Huescas agentfirma, AmEro Sports Agency. 

- Cruz Azul er en institution er, der fremmer udviklingen og drømmene for dens spillere, særligt blandt vores ungdomsspillere. Institutionen vil dog ikke tillade, at eksterne agenturer, mellemmænd og tredjeparter med personlige interesser skader dens sportslige planlægning eller aktiver, skriver Cruz Azul i pressemeddelelsen.  

- På den baggrund har klubben besluttet at tage øjeblikkelige retslige skridt mod de ansvarlige, efter at det igennem medierne er blevet meldt ud, at Rodrigo Huescas har forladt landet for at skifte til en klub i Europa, samtidig med, at det på usandfærdig og ondsindet vis er blevet påstået, at Cruz Azul har givet ham tilladelse til at skifte. 

- Rodrigo Huescas' personlige beslutning om at tage afsked med Cruz Azul før tid og uden tilladelse reflekterer, at han og hans rådgiverer agerer i ond tro, i forbindelse med den påståede frikøbsklausul, som ikke håndteres på lovlig vis. 

I pressemeddelelsen skriver Cruz Azul videre, at klubben igennem 10 måneder har afholdt samtaler med Rodrigo Huescas og spillerens agenter for at tilbyde forbedringer af backens kontrakt.

Klubben skriver afslutningsvist, at man er kede af, det mangeårige samarbejde skal slutte så dårligt. Derudover fordømmer Cruz Azul på det kraftigste agenturet AmEro Sports Agency, der ifølge den mexicanske klub har påvirket Rodrigo Huescas.