Brøndby IF tog smal sejr over FC Helsingør

Brøndby IF besejrede FC Helsingør i en testkamp torsdag eftermiddag. Andreas Maxsø blev matchvinder.

Brøndby IF tog torsdag den anden sejr i lige så mange testkampe, da de blå-gule besejrede NordicBet Liga-oprykkerne fra FC Helsingør med 2-1. Opgøret blev afviklet af tre gange 40 minutter.

Brøndbys normale førstevalg mellem stængerne Marvin Schwäbe var slet ikke med, og derfor startede Mads Hermansen i målet for hjemmeholdet, og han kunne se en anden ungersvend, Mathias Kvistgaarden, bringe Brøndby foran 1-0 efter 42 minutter.

De blå-gule forsvarede føringen frem til minut 100, hvor FC Helsingør udlignede ved Anders Holst, men glæden varede kort for "Kronborgs drenge", for godt ti minutter senere afgjorde Brøndby-anfører Andreas Maxsø kampen med et hovedstød efter hjørnespark fra Peter Bjur.

Brøndby-træner Niels Frederiksen gav spilletid til en masse i løbet af de 120 minutter, og det blev blandt andre til minutter til den svenske prøvespiller Oskar Fallenius, der blev sendt i aktion efter 81 minutter.

Næste opgør for Brøndby IF er på mandag ude mod OB. Kort efter rejser de blå-gule på træningslejr i London.