• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Brøndby på plads til landskamp - så på Erabi?

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Brøndby IF var fredag på plads til Sveriges U21-landskamp - muligvis for at se nærmere på Hammarby-angriber, som også FC Midtjylland har et godt øje til.

Af Ole Hoffskov

Fredag tabte det svenske U21-landshold 0-1 på hjemmebane til Nordmakedonien, og den svenske nedtur i Jönköping blev blandre andre overværet af en scout fra Brøndby IF, skriver Aftonbladet. En scout fra Feyenoord var ligeledes til stede, og det samme var klubber fra Tyskland og Belgien.

Set med danske briller er det naturligvis Brøndbys tilstedeværelse, der er interessant.

Brøndby har uden tvivl været på plads for at holde sig opdateret på talentmassen i Sverige på et mere generelt plan, men det kan naturligvis også være, at de blå-gule havde en konkret spiller i kikkerten. Aftonbladet nævner Jusuf Erabi som en mulighed.

FotbollDirekt har tidligere berettet, at FC Midtjylland holder øje med Jusef Erabi. Spørgsmålet er, om Brøndby gør det samme.

- Jeg har sagt det mange gange - jeg tænker ikke så meget på fremtiden. Hvis der var scouts her, så er det fint. Jeg føler, jeg leverede en god præstation, siger angriberen til den svenske avis. 

20-årige Erabi tørner til dagligt ud for Hammarby, og han har i denne sæson scoret fem kasser i Allsvenskan og ligeledes fem mål i pokalturneringen. Han har lidt over et år tilbage af sin kontrakt med Stockholm-klubben, der arbejder hårdt på at forlænge aftalen. 

Hammarby skal for nyligt have afvist et bud på godt 18 millioner kroner på angriberen.