• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Brøndby-profil: Mange har set ned på Uhre

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jesper Lindstrøm mener, at det er "stærkt undervurderet", hvor god Mikael Uhre egentlig er.

Af Anders Dehn

Mikael Uhre kæmper i øjeblikket om at blive topscorer i Superligaen. Det var der næppe mange, der havde spået for bare et halvt år siden. Faktisk har folk set lidt ned på ham, siger holdkammeraten Jesper Lindstrøm ifølge Ekstra Bladet.

Netop Lindstrøm er en af de to spillere, som også Uhre deler førstepladsen på topscorerlisten med. Den anden er AGF's Patrick Mortensen. De har alle scoret ni mål i denne sæson, efter både Uhre og Mortensen kom på tavlen søndag.

Den position afføder ros fra Lindstrøm.

- Jeg tror, der er mange i løbet af de seneste år, der har set lidt ned på Uhre. Det er stærkt undervurderet, hvor god han egentlig er.

- Mod Vejle laver han et mål og fremprovokerer det andet, så mere kan man egentlig ikke bede om, siger Jesper Lindstrøm ifølge Ekstra Bladet.

Indtil denne sæson var Mikael Uhres bedste sæsontotal seks mål. Det var facit efter begge hans to første sæsoner i Brøndby IF, mens han i SønderjyskE aldrig scorede mere end fem ligamål i én sæson.

Hvis det ikke havde været for Pierre Bengtssons selvmål, havde Mikael Uhre endda scoret to mål mod Vejle i går, og så havde han været alene på toppen af topscorerlisten i Superligaen.

Læs mere om den kamp og den situation her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus