• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

- Brøndby rækker ud efter DM-guldet

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, mener, at Brøndbys transferaktivitet viser, at klubben nærer et håb om at vinde Superligaen.

Af Tipsbladet.dk

De overvintrer på andenpladsen i Superligaen med samme pointantal som topholdet FC Midtjylland, og Brøndby IF kan ikke afskrives som en mulig kandidat til mesterskabet, efter Niels Frederiksens hold vandt ni af 13 kampe i efteråret.

Godt nok er FC Midtjylland favorit til at vinde titlen, og godt nok ligger FC København "bare" syv point efter de to tophold, mens AGF kun er tre point efter, men ifølge Tipsbladets chefredaktør rækker Brøndby i nogen grad ud efter mesterskabet med købet af Michael Lumb.

Læs også:Michelsen er på vej ud: Nu er en anden nøgleperson i OB stoppet

- Selv om det her er en ret beskeden transfer med Michael Lumb, siger det mig, at Brøndby strækker lidt ud efter at nå DM-guldet. Det er ikke mange penge, man bruger på det - en dråbe i havet i forhold til, hvad man tidligere har brugt i årene under Zorniger, hvor man satsede på at vinde.

- Men det siger noget om, at man gerne vil være stærk nu her, og det giver fin mening med så lille et økonomisk sats. Når man kan, skal man forsøge at vinde det guld. Mere usårlig er FC Midtjylland ikke, fortæller chefredaktør Troels Bager Thøgersen i videoen, du kan se i afspilleren øverst.

Læs også:Tynder ud i Brøndby-lazarettet: Flere spillere på vej tilbage

Der kan dog nå at ske meget i resten af indeværende transfervindue, og det taler Troels Bager Thøgersen også om i videoen.

Brøndby åbner foråret med en udekamp mod FC Nordsjælland.

Læs også:Bomber videre: Paul Onuachu med hattrick i storsejr

Læs også:Flere Brøndby-spillere træner med igen

Læs også:Vraget af OB: Nu kommenterer Jakob Michelsen