Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-spillers startplads er i alvorlig fare

Tipsbladet zoomer ind på kampen mellem Brøndby IF og Vejle Boldklub.

Brøndby Stadion (Tipsbladet).

Brøndby IF - Vejle Boldklub 1-1 (0-0)
0-1 Oliver Provstgaard (83.)
1-1 Daniel Wass på straffespark (89.)

Kampens bedste
Brøndby IF
Sean Klaiber er lynhurtigt blevet en fanfavorit, og han må også være en af Jesper Sørensens favoritter. Hvad end det er i tremandsforsvaret eller på højre wingback, leverer han bare. I dag strålede landsholdsspilleren fra Suriname særligt af spillelyst og spilleglæde. Særligt efter han blev rykket op som højre wingback efter pausen. Jo, Klaiber er også god som stopper, men med Kevin Tshiembe tilbage bør det kun være i nødstilfælde, for han er så vigtig på wingbacken. 

Vejle Boldklub
Vejle Boldklub ligner for alvor et mandskab, der for alt i verden vil spille Superliga til næste sæson, men én mand ligner, at han har gjort til sit livs mission. Nathan Trott. Nøj, hvor er han god! Mod Brøndby diskede den engelske keeper op med den ene fremragende refleksredning efter den anden. Han er top tre blandt Superligaens målmænd!

Kampens værste
Han har været foretrukket på højre wingback foran blandt andre Kevin Mensah, men absolut intet lykkedes Sebastian Sebulonsen i første halvleg af kampen mod Vejle. Der var skuffende boldtab, manglende opdækning og upræcise afleveringer. Han blev også pillet ud i pausen af Jesper Sørensen, der havde set nok. Hans startplads er i alvorlig fare - også grundet Klaibers gode præstation i anden halvleg.

Kampens detalje
Det var voldsomt god stil af Brøndby IF at varme op i trøjer med teksten "God bedring Kristoffer" - en hilsen til FC Midtjyllands midtbanespiller Kristoffer Olsson, der er i respirator.

Da kampen var sparket i gang, var det mere sparsomt med detaljerne. Langt henad vejen var det en halvkedelig affære, men til sidst kom der drama for alle pengene. Og det endte også med, at flere spillere røg i totterne på hinanden efter Daniel Wass' scoring på straffespark. Nathan Trott ville ikke lade Brøndby få bolden hurtigt, og det var blandt andre Wass og Jacob Rasmussen meget utilfredse med, hvorfor det endte med en del skubberi. Med lidt tidstrækkeri overtiden fik Trott også en regulær pibekoncert.