Video : Tipsbladet
Superliga

Bundærlig Neestrup: De var bedre på alle punkter

Jacob Neestrup erkender, at FCK fortjente at tabe topkampen mod FC Midtjylland i Herning.

FC København led et smertefuldt nederlag på 2-0 til FC Midtjylland fredag aften i et opgør, hvor midtjyderne sad tungt på spillet. 

Og der var da også stor niveaumæssig forskel på de to mandskaber i Herning, erkender FCK's cheftræner Jacob Neestrup efter slutfløjtet. 

- Vi var klart det næstbedste hold på banen i første halvleg, hvor vores modstander var, i hvert fald ind til 1-0-målet, bedre end os i alle spillets facetter. Både kollektivt og individuelt. Jeg synes, vi taber fortjent - primært på baggrund af de første 30-35 minutter, som er for dårlige, fortæller han til Viaplay efter kampen.

Og den unge cheftræner bærer også selv et stort ansvar for den dårlige præstation, fastslår han.

- Jeg synes, de var bedre end os på alt. Også i forhold til taktikekn. Den plan, jeg havde lagt, den virkede ikke. Vi vinder og taber sammen, og der er nogle spillere, der skal tage ansvar for det, der skete derude. Men det skal jeg også som cheftræner. Jeg kommer ikke til at stå og pege fingre af nogle enkelte. Det håndværk, vi skruede sammen, det var for dårligt - både spillere og cheftræner, fortæller han.

FC København ligger på en foreløbig tredjeplads efter aftenens opgør, mens FC Midtjylland er strøget op på førstepladsen.

I næste spillerunde tørner 'Løverne' sammen med Lyngby Boldklub, der netop har fyret cheftræner Magne Hoseth, i Parken.