• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

"CV" om Mike Jensen: Vi er forpligtet til at tage det til overvejelse

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF-favoritten Mike Jensen står uden klub, og selv om Brøndby IF har mange centrale midtbanespillere, er den tidligere Brøndby-spiller interessant.

Af Kenneth Jensen

Det er snart otte år siden, at Mike Jensen forlod Brøndby IF til fordel for Rosenborg BK, og en retur til den københavnske vestegn har aldrig været tættere på.

Midtbanespilleren, 32 år, har spillet syv landskampe, vundet titler med Rosenborg og spillet kampe i Europa, men han er uden kontrakt efter et mislykket ophold i Apoel FC, og dermed er døren åben for Brøndby, hvis de blå-gule ønsker det.

Og det er en overvejelse, lyder det fra fodbolddirektør Carsten V. Jensen fra Brøndby.

Læs også:Medie: Superliga-klub vil købe utilfreds norsk forsvarsspiller

- Det giver lidt sig selv, at når en tidligere Brøndby-spiller er i den situation, så skal vi jo nærmest pr. definition kigge på det. Det er ikke det samme, som at det pr. definition også bare skal effektueres. Der har vi en masse ting, vi er nødt til at kigge på, blandt andet positionen og alternativerne, vi har. Der er noget økonomi, og der kan være andre ting, men jeg vil da gå så langt at sige, at vi som klub er forpligtet til at tage det til overvejelse, når vores tidligere spillere er i den type situationer. Det gælder også for Mike, siger Carsten V. Jensen til tipsbladet.dk.

Brøndbys midtbane er en af de positioner, hvor klubben er stærkest besat. Morten Frendrup spiller fast og bliver bedre og bedre, mens Jesper Lindstrøm ligger som den fremskudte centrale midtbanespiller i klubbens 3-5-2 system. Samtidig har man både Rezan Corlu, Josip Radosevic og Anis Ben Slimane, mens norske Tobias Børkeeiet også fortsat kæmper for at få sit gennembrud i klubben. Lasse Vigen Christensen har også vist fine ting, men han har kun et halvt år igen af aftalen med Brøndby.

Mike Jensen har ved flere lejligheder bedyret, at han gerne vil tilbage til Brøndby IF, inden karrieren er slut.

Det fastslog han blandt andet i april sidste år i et interview med Viaplay Sport Live

Læs også:Medie: Brøndby har forhørt sig om Celtic-spiller

- Det ville være perfekt, hvis ringen skulle sluttes der. Der bor en stor Brøndby-mand inden i mig. Det tror jeg godt, de fleste ved. Jeg kender mange folk i Brøndby, og jeg føler mig jo som en del af den her store Brøndby-familie.

- Derfor har jeg kontakt med forskellige folk, og jeg følger stadig med i alt, hvad der sker i og omkring Brøndby. Alt det positive, som Brøndby står for, identificerer jeg mig stadig med, lød det ved den lejlighed fra Mike Jensen.

Midtbanespilleren fastslog i sidste uge over for norske Adressaavisen, at han ikke vender tilbage til Norge.

Den tidligere danske landsholdsspiller var i sommer på blokken i AaB, men nordjyderne havde ikke held med at lokke Mike Jensen til klubben. 

I alt spillede Jensen 170 førsteholdskampe for Brøndby i perioden 2006 til slutningen af 2012. Måske er der flere i vente i den kommende tid.

Læs også:Stor profil pønser på et farvel til AaB

Læs også:Ståle Solbakken vil belønne klubber med naturgræs

Læs også:Mike Jensen tættere på underskrift: For fuld kraft