Video : Tipsbladet
Superliga

CV om transferplaner: Vi står bedre rustet

Carsten V. Jensen mener, at Brøndby IF står bedre rustet end senest, man vandt det danske mesterskab.

Brøndby IF er på tærsklen til at vinde Superligaen.

Der kan efterhånden ikke være mange tilbage, der er i tvivl om, hvordan mesterskabet kommer i hus, og lykkes det Brøndby at vinde titlen, kommer det til at få stor betydning for klubbens udvikling.

Det siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen til Viaplay.

- Det ville have en enorm betydning for det, vi satte i gang for 18 måneder siden med vores nye ejerskab, hvor vi har en ambition om at lægge os fast i toppen af dansk fodbold, spille regelmæssigt i Europa og løfte os selv til et nyt niveau. Det ville være et godt skridt på vejen.

Brøndby vandt også Superligaen i 2021, men ifølge CV står klubben denne gang bedre rustet til den sommer, der venter.

- Det gør vi qua ejerskabet og det, at vi er lidt mere solidt økonomisk funderede, hvorimod vi sidste gang måtte tænke, at vi skulle have et lidt længere sigte på det. Vi havde fået lavet en turn around og nogle resultater, der gjorde, at økonomien var blevet forbedret en hel del, men vi kunne stadig ikke bare gå ud og brænde penge af.

- Men i kraft af ejerskabet med GFH er vi nu i en situation, hvor vi kan kigge længere frem og ikke er tvunget til at sælge. Vi kan forhåbentlig styrke holdet hen over sommeren. Så vi er i anden og noget bedre situation.

Interviewet med Carsten V. Jensen kan ses i sin helhed i afspilleren over artiklen.