Video : Tipsbladet
Superliga

De drømmer om at hente Gylfi Sigurdsson

Lyngby har givet håndslag med Gylfi Sigurdsson om, at han skal tilbage til klubben, men en islandsk klub drømmer om at forpurre den plan.

Gylfi Sigurdsson er i øjeblikket uden arbejdsgiver, fordi den islandske stjernespiller i januar valgte at ophæve sin kontrakt med Lyngby Boldklub med den begrundelse, at han ikke ville belaste klubbens lønbudget, mens han genoptræner fra en skadespause.

En sympatisk gestus fra den mangeårige Premier League-profil, og det ligger i kortene, at Gylfi Sigurdsson skal tilbage til Lyngby, hvis - eller når - han på et tidspunkt er blevet sin skade kvit. 

Hjemme på Island kan vicemestrene fra Valur dog ikke sige sig fri for, at de drømmer om at skrive kontrakt med den 34-årige offensivspiller og dermed snuppe ham for snuden af Lyngby. 

- Som folk ved, forsøgte vi at hente ham i sidste sæson, men det lykkedes ikke. Jeg har ikke talt med ham, men det ville selvfølgelig være rart at se ham i Valur i år. Det er kun rygter, men jeg er sikker på, det er noget, folk drømmer om, siger Valurs cheftræner Arnar Gretarsson til fotbolti.net og tilføjer:

- Det ville være rigtig godt, hvis han afsluttede sin karriere på Island, men jeg ved ikke, om det er aktuelt. Jeg tror ikke, vi ligefrem går og venter på, at han bliver ny spiller her i klubben, men det ville selvfølgelig være fantastisk. Jeg ville elske, hvis det skete.

Gylif Sigurdsson nåede at spille seks kampe for Lyngby i efteråret, og han noterede sig for to scoringer for "De Kongeblå" - begge faldt i en pokalkamp mod FC Helsingør.

Islændingen har spillet over 300 Premier League-kampe i karrieren.