• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

De er klar til at hente Jeppe Kjær til Superligaen

Foto: Getty Images

Efter nogle skuffende sæsoner i Ajax ser det ud til at det danske stortalent snart vender snuden hjem.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Ajax havde store forventinger til Jeppe Kjær, da man hentede den dengang 16-årige offensivspiller i AC Horsens i sommeren 2020.

Nu har Jeppe Kjær tilbragt mere end to år i Ajax, hvor han endnu ikke er brudt igennem. Kontrakten udløber til sommer, og derfor peger alt i retning af et skifte til januar.

BT har tidligere fortalt, at der er interesse fra Superligaen, men nu skriver det hollandske medie Elfvoetbal, at interessen konkret kommer fra FC Nordsjælland.

Farum-klubben skulle være klar til at købe ham for et "beskedent beløb" til januar. Hvis ikke klubberne kan blive enige om en pris, så peger alt i retning af, at han går gratis til sommer.

18-årige Jeppe Kjær har akkurat været i Danmark, hvor han har besøgt sin familie i Horsens og trænet med i sin tidligere klub AC Horsens. Her kan man sagtens forestille sig, at interesserede Superliga-klubber har haft fat i danskeren.

Ajax hentede Jeppe Kjær for angiveligt op mod 15 millioner kroner i AC Horsens, men det beløb får man næppe igen ved et salg denne vinter. Jeppe Kjær tager dog med holdet på træningslejr, hvor man håber på, at han kan vise sig flot frem og øge sin salgspris.

Blot fire minutter har Jeppe Kjær optrådt for Jong Ajax i denne sæson. Tre gange har han optrådt for klubbens Youth League-mandskab. I foråret 2020 brød han igennem i AC Horsens, hvor han blev ligaens yngste debutant og målscorer.

Titlen som Superligaens yngste målscorer er siden blevet overgået af FC Københanvs Roony Bardghji.