Video : Tipsbladet
Superliga

Det er jo et vanvittigt indkøb af Brøndby

Tipsbadet zoomer ind på opgøret mellem AGF og Brøndby IF.

AARHUS (Tipsbladet): Der var fart over feltet på Ceres Park, hvor AGF og Brøndby blæste til angreb med to scoringer og mulighed for endnu flere i løbet af kampens første ti minutter.

Herefter satte tingene sig en smule med Brøndby som spildominerende, mens AGF lurede på kontraer. I lange perioder var det en lige slagudveksling, og derfor endte det også fortjent med et point til hver efter yderligere to scoringer i anden halvleg.

AGF - Brøndby IF 2-2 (1-1):
0-1 Daniel Wass (5.)

1-1 Magnus Knudsen (8.)

1-2 Sean Klaiber (55.)

2-2 Patrick Mortensen (90.)

Kampens bedste:
AGF
Mats Knoester pakkede Ohi Omoijuanfo fuldstændig sammen, mens Mads Emil Madsen dikterede spillet inde centralt. Alligevel lukkede AGF to mål ind, mens Mads Emil Madsen manglede de sidste procenter i de afgørende situationer. Og så var der Patrick Mortensen. Kaptajnen startede på bænken men kom ind og udlignede i overtiden og sikrede et enkelt point på bagkant af avancementet til pokalfinalen. Det har været nogle ganske gode dage i Aarhus.

Brøndby IF
I lange perioder var det ganske middelmådigt og til tider uinspirerende, det Brøndby diskede op med. Men på sådanne dage er det godt at have spillere med et højt internationalt niveau. Det har Sean Klaiber. Hold da op for en kasse i anden halvleg, som desværre for Brøndby ikke var nok til tre point. Han var desuden ophavsmand til flere gode muligheder i løbet af kampen, og man må bare rose Carsten V. Jensen, for det er et helt vanvittigt indkøb af Brøndby.

Kampens værste:
Det var til at få øje på, at det er et stykke tid siden, Kevin Mensah sidst har startet en fodboldkamp. Det så bestemt ikke godt ud i de første 45 minutter, hvor han havde flere fejlaflveringer og dårlige defensive situationer. Anføreren spillede sig dog op som kampen skred frem og indtil sin udskiftning.

Kampens detalje:
Bailey Peacock-Farrell havde ikke alverden at lave, men kort efter Brøndbys 1-0-scoring var der alligevel brug for ham. Daniel Wass kunne nemlig have udbygget Brøndbys føring, men nordireren kom i vejen og reddede afslutningen. Det viste sig livsvigtigt for kort efter gik AGF ned og udlignede.

Foto: Alamy.