Foto: Anthon Unger
Superliga

- Det her er perfekt for Brøndby

Viaplay-eksperterne er meget optimistiske på Brøndbys vegne, efter at klubben og Fanafdelingen endelig er blevet enige om en aftale.

Det lader til, at de tavse tider med en mærkværdig fraværende stemning omkring Brøndby Stadion snart er et overstået kapitel.

Tidligere torsdag kunne klubben og Fanafdelingen melde ud, at parterne endelig er blevet enige om en aftale. Aftalen består af to underskrevne dokumenter, hvoraf den er juridisk bindende, og det andet er en hensigtserklæring. Den 11. juni afholder Fanafdelingen ekstraordinær generalforsamling, hvor medlemmerne skal stemme om den samlede aftale. 

Det, at parterne nu endelig har fundet hinanden, vækker glæde hos Viaplay-eksperten Kenneth Emil Petersen. 'KEP' mener, at det er en fantastisk nyhed for Brøndby IF. 

- Det her er perfekt for Brøndby. Det er absolut noget af det bedste, der kunne ske, at de kommer tilbage på stadion, og at der kommer noget stemning derude. Jeg kan huske, da jeg selv spillede. Når der blev meldt udsolgt, så giver det bare noget ekstra. Det vil det også komme til at gøre for spillertruppen i Brøndby. De vil glæde sig som små hunde til at komme ind på stadion og vise sig frem for alle de her elektriske fans, siger KEP til Viaplay i videoen over artiklen.

Ét er, at det sandsynligvis vil løfte Brøndby på banen, hvis splittelsen fra fanbasen forsvinder. Noget andet er, at det også kan være en faktor til det transfervindue, som nærmer sig med hastige skridt. Det mener medekspert Jesper Thygesen.

- Nu kan de tilbyde nye spillere den gamle stemning. Det er også vigtigt som agent for en spiller at se, hvad der er gang i, hvis det her tog ind over sommerferien. Nu åbner det op for nogle gode handler, forudser han. 

Brøndby ventes at skrue gevaldigt op på indkøbssiden til sommer, hvor man vil op på siden af FC Midtjylland i forhold til transferbudgettet. Læs mere om det HER.