• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Efter lang skadespause: Kabongo melder sig klar

Foto: Getty Images

Han giver ikke meget for, at han først vil være på sit højeste igen til foråret.

Af Oliver Okstrøm

Randers' Joel Kabongo har igennem sin karriere været en af de spillere, som simpelthen har været hårdt ramt af skader. Tilbage i sin Brøndby-tid var han ude med en lang korsbåndsskade i Brøndby, og hos kronjyderne skulle han opereres der igen.

Nu melder han, at han er godt på vej tilbage. Det sker i et interview med Randers Amtsavis.

Selv forventer han, at han kan være med igen, når holdet skal møde FC Midtjylland i den første kamp i den nye Superliga-sæson. Kabongo slår dog fast, at kroppen lige skal vænne sig til den højintense træning igen. Men når de kommer til 15. juli, så mener han, at han er klar.

Derudover giver han heller ikke meget for, at det tager ligeså lang tid at komme helt op på toppen igen, som det har taget at være skadet. Det skulle nemlig betyde, at han først rammer det til foråret 2023.

- Det kommer ikke til at ske her. Jeg har været ude længe, men jeg har været på vippen til at kunne spille mange gange. Jeg har ikke været helt væk fra fodbolden, siger han og fortsætter:

- Min form er fin, og der komme ikke til at gå det meste af et år, før jeg er, hvor jeg skal være, lyder det fra Joel Kabongo, der er med på træningsbanen hver dag.

Endvidere peger han på, at det kommer til at handle om at vise sig godt frem i de minutter, som han nu kommer til at få på et hold, hvor man i forsvret senest har vinket farvel til Simon Piesinger, ligesom Mattias Anderssons aftale udløber i næste uge.

Der er derfor også udsigt til, at man vil ud på markedet. Blandt andet fordi der er usikkerhed om Kabongo. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.