Ekspert og træner uenige: Det ser frygteligt ud
Foto: Getty Images
Superliga

Ekspert og træner uenige: Det ser frygteligt ud

Efter 2-2-kampen mellem OB og Randers FC havde Andreas Alm og Thomas Gravesen meget forskellige opfattelser af kampbilledet efter pausen.

En Randers-udligning dybt inde i tillægstiden forpurrede sæsonens første kamp for OB, og efter slutfløjtet endte cheftræner Andreas Alm i en lille diskussion med Discovery-ekspert Thomas Gravesen. 

Den tidligere Real Madrid-spiller påpegede her, at OB virkede forandrede i anden halvleg, efter at fynboerne havde domineret opgøret i første halvleg. 

- Hvad sker der i pausen? Hvad siger du til dine spillere i pausen? Siden OB's udtryk ændrer sig så meget efter pausen? I kommer ud, og så går I tilbage. Hvad aftaler I i pausen, at der skal ske i anden halvleg? lød spørgsmålet fra Thomas Gravesen. 

Andreas Alm nægtede dog at købe præmissen. 

- Det er ikke en rigtig analyse af anden halvleg. Jeg synes ikke, at det var sådan, det så ud, lød svaret fra den svenske træner. 

Thomas Gravesen afbrød herefter OB-træneren.

- Det så sådan ud udefra, at OB blev presset tilbage, og at I så havde nogle sporadiske angreb fremad. Randers får nogle mærkelige chancer, og det ser mærkeligt ud. Det er som om, at det ændrer sig i pausen, lød det fra den tidligere landsholdsprofil. 

Igen var Alm dog afvisende. 

- Det er din analyse. Jeg er ikke enig, lød det fra OB-træneren. 

Thomas Gravesen virkede herefter forbløffet over, at Andreas Alm ikke ville erkende, at hjemmeholdet så dårligere ud i anden halvleg.

- Er du ikke enig i det, Andreas Alm? Er du ikke enig i, at det ser frygteligt ud i forsvaret for OB i anden halvleg? lød det fra Gravesen. 

Igen erklærede Andreas Alm sig uenig, hvilket fik Thomas Gravesen til at påpege, at OB reelt kunne have indkasseret tre mål efter pausen. 

- Okay... Randers scorer tre mål i anden halvleg. En offside, der er så tynd her. En, der rammer overliggeren og skulle være gået ind. Og så udligningen, lød det fra Gravesen. 

Den næste kamp for OB er på søndag, hvor Andreas Alms tropper gæster Brøndby Stadion. 

Se hele klippet med Andreas Alm og Thomas Gravesen i afspilleren over artiklen.