• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Et signal? Nu freder AaB-boss ikke Hamrén længere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Erik Hamrén kan være på vippen i AaB, der ligger sidst i Superligaen.

Af Kenneth Jensen

Han har tidligere meldt klart ud: Erik Hamrén er ikke til debat i AaB:

- Det er ikke aktuelt. Det har jeg sagt før. Vi har tillid til træneren og tillid til staben. Jeg kigger på, om der er en linje i det, som vi arbejder med til dagligt. Jeg definerer ikke den linje, men hvis vi træner på samme måde og bruger den samme metode, skal pointene komme på et tidspunkt. Det er det, som jeg holder øje med, sagde Thomas Bælum den 11. marts til Nordjyske.

Men søndag eftermiddag fik piben en anden lyd, da AaB tabte 0-1 hjemme til Randers FC.

Trods tidlige indkøb i januar og tilgangen af gode, rutinerede profiler som Rasmus Thelander og Nicklas Helenius, har AaB ikke vist meget, og alt tyder på, at den nordjyske klub, der har fået et enkelt point i forårets første fem kampe, er at finde i NordicBet Ligaen efter denne sæson.

Der resterer 10 runder af Superligaen, hvor AaB er sidst. Og Thomas Bælum er ikke længere ude i en fredning af sin cheftræner.

- Man skal have input fra klubben. Det er ikke mig alene (der træffer beslutninger, red.), ligesom det ikke er mig alene, der kørte transfervinduet. Vi har et sportsligt udvalg og mange dygtige folk og en anførergruppe, så vi får nogle input hele tiden på, om vi er på rette vej. Så længe de peger på, at der er god stemning til træning, vi investerer i kampene, og at vi ikke falder sammen, som vi gjorde i efteråret, så klør vi på, siger Thomas Bælum til Discovery.

Kan du garantere, at Erik Hamrén også er træner i den næste kamp?

- Jeg kan garantere, at jeg får de input, der skal til for, at vi træffer de rigtige beslutninger.

Så det kan du ikke garantere, kan jeg høre? 

Thomas Bælum svarer ikke på spørgsmålet, men bare nikker med hovedet.

Dermed er der altså lagt op til, at den stolte nordjyske klub vender hver en sten de næste dage i forhold til fremtiden på trænerposten. I efteråret fyrede man Lars Friis og hentede Erik Hamrén ind. Nu står man så i en situation, hvor endnu en træner kan blive afløst.

Der er friweekend i denne uge, så klubben får lidt tid til at køre en ny træner ind, hvis det er den løsning, man vælger.

Se interviewet med AaB-direktøren i videoen øverst til denne artikel.