Falks transferplaner: Måske banker jeg på
Foto: Getty Images
Superliga

Falks transferplaner: Måske banker jeg på

Måske skal FCK-ledelsen til at tænke på en dag, hvor de ikke har Falk på holdet.

Rasmus Falk spillede i foråret en stor rolle for FC København, som endte med at løfte mesterskabstrofæet. Den slags indsatser kunne måske godt pege hen mod et skifte til udlandet, men sådan noget ser han som urealistisk. Dog skal man aldrig sige aldrig, og der kommer nok også en dag, hvor han vil videre.

Det fortæller Falk i et interview med Eurosport, som kan sesi videoen i toppen af artiklen.

- Det vil være at gå forbi den plan og det, som man har jagtet og kommet tilbage til det sted, som man ønsker at være, hvis man så smutter nu, siger FCK-stjernen og fortsætter:

- Men på et tidspunkt kan det godt være, at jeg går ind og banker på til dem, der sidder og styrer det, og siger, at nu kunne det godt være, at de skulle til at forberede et FCK-hold uden mig. Så kan det være, at de vil lytte til det. Det kan også være, at de ikke vil. Det tager vi til den tid, lyder det fra Falk.

Han understreger dog, at han har godt godt i FCK og går efter at vinde flere ting med klubben og spille flere europæiske kampe.

Tidligere har han da også været ude og fortælle om tankerne om at skifte til udlandet til Tipsbladet, hvor han blandt andet kom lidt ind på, hvad destinationen kunne blive for ham.

- Jeg synes jo, at sådan noget som USA er spændende, som jeg også har nævnt tidligere. Jeg synes, at Alexander Scholz og Kasper Junker tog noget, der også var spændende [Scholz og Junker spiller i den japanske liga, red.]. Lidt anderledes. Fodbolden er også på vej frem i nogle lande. Det kan være, når man kommer lidt op i årene, at der også kan være noget spændende i det. At få en oplevelse, samtidig med at man kombinerer fodbold på et så højt niveau som muligt, fortalte Falk.

Han har senest også valgt at placere sit bryllup samtidig med landsholdets Nations League-kampe. Læs mere om de tanker og meget mere her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.