Farceagtig genstart i Rusland: Tophold blev ydmyget 10-1

Med et helt hold i karantæne måtte FC Rostov stille med ungdomsspillere mod Sochi og tabte 1-10.

De russiske fodboldfans, som havde set frem til fredagens genåbning af ligaen, fik sig noget af en farcelignende oplevelse i en af de to kampe, som lagde for i genopstarten.

FC Rostov på fjerdepladsen skulle på besøg hos PFC Sochi, der lå nummer 12.

Resultatet af kampen? 10-1 til Sochi.

Hvordan kunne det så gå til, spørger mange måske sig selv, men når man kender omstændighederne, er det ikke så underligt.

Seks positive coronatest hos FC Rostov onsdag havde sendt samtlige spillere og staben i coronakarantæne, og da Sochi ifølge Rostov ikke ønskede at rykke kampen, skulle den gennemføres.

Rostov havde ikke andet valg end at stille op med ungdomsspillere, der blev ledet af klubbens U20-træner. Det førte til det vanvittige resultatet.

Gæsterne kom sensationelt foran i kampens første minut, men derfra blev kampen præcis så ensidig, som man kan forvente, når drenge møder mænd.

Skudstatistikken i kampen lød på 41-2 to til hjemmeholdet. 25 af afslutningerne ramte målet og tvang Rostovs 17-årige ungdomsmålmand Denis Popov ud i 15 redninger, blandt andet et straffespark.

Han blev efterfølgende kåret til kampens spiller på trods af at have lukket ti mål ind.

- Alle målene, vi indkasserede, skyldtes, at de var fysisk stærkere end os, sagde U20-træneren for Rostov, Zaur Tedeyev, efter kampen ifølge Reuters.

- Vi stillede med et meget ungt hold, og i anden halvleg havde vi kun én spiller på banen, som var over 18 år.

Rostov risikerer at rykke ned på femtepladsen, hvis CSKA Moskva lørdag vinder. Sochis storsejr sendte foreløbig holdet op på niendepladsen.