Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland reagerer på kontroversiel situation

FC Midjtylland-lejren reagerer på særlig situation kort før Yuito Suzukis langskudsdrøn til 2-0.

BRØNDBY (Tipsbladet): Stemningen var i top på Brøndby Stadion, og meget havde hjemmeholdets fans også at glæde sig over i første halvleg, hvor Yuito Suzuki var manden i skysovs.

To gange trykkede han af fra distancen, og begge gange endte kuglen i kassen. Den ene scoring mere smuk end den anden, men særligt fuldtræffer nummer to fyldte en del i mixed zone efter kampen.

Det gjorde den, da Yuito Suzuki, kort før han tog aftræk til sit spark, blev presset og forsøgt tacklet af André Rømer. FCM-krigeren skulle dog løbe en omvej, da Sandi Putros stod i den direkte rute til tacklingen på japaneren.

- Det er en ærgerlig situation, siger Jonas Lössl, der til det opfølgende spørgsmål, om Sandi Putros gjorde noget forkert, henviser pressen til at snakke med hovedpersonen selv.

- Jeg har aldrig prøvet at være dommer, men det er selvfølgelig ærgerligt, at det går ud over, at Rømer ikke kan vinde bolden, siger Jonas Lössl, der forbliver tavs og er et stort smil til det næste spørgsmål om situationen.

Mads Bech Sørensen står dog klar som den næste til at blive interviewet, men heller ikke han vil sætte mange ord på situationen midt på banen mellem André Rømer og Sandi Putros.

- Det er der nogen andre, der må kigge på, og det må I snakke med Putros om, siger forsvarsklippen.

Foto: Alamy

Thomas Thomasberg så også situationen fra trænerbænken, og han fik associationer til håndboldbanen.

- Jeg synes, det var en virkelig flot screening af Putros, siger Thomas Thomasberg og tilføjer:

- Han vurderer, at den ikke har betydning for det, der kommer til at ske efterfølgende. Om jeg har en mening om det eller ej...

Synes du, det har betydning for det, der sker efterfølgende?

- Jeg kan i hvert fald konstatere, at Rømer ikke kunne komme hen til bolden så hurtigt, som han gerne ville. Så kan I jo selv vurdere. De vurderede, at det ikke havde betydning, og så er det sådan, at det er dømt.

Spillet fortsatte og Yuito Suzuki fik et forspring til André Rømer, der trods alt fik sat en mislykket tackling ind. Japaneren endte med bolden for fødderne, trykkede på aftrækkeren og kuglen strøg i mål til 2-0, men for at vende retur til Jonas Lössl, så ville han gerne have gjort mere ved afslutningen.

- Jeg ser den sent, og rent teknisk som målmand kommer den henover Ingason, og det bliver jeg fanget i. Jeg vil gerne sige, at jeg rigtig gerne ville have taget den, lyder det fra Jonas Lössl.

Nederlaget til Brøndby sender FC Midtjylland ned på andenpladsen tre point efter søndagens banemænd. FC København halede med deres sejr over Silkeborg tidligere søndag ind på midtjyderne, men Thomas Thomasberg bruger ikke særlig meget krudt på at kigge på kuglerammen eller tabellen.

- Havde vi vundet, havde vi været tre point foran dem, og det havde set super godt ud. Nu er vi tre point efter, og FCK har vundet, så nu er de tre point efter os. Sådan er det her slutspil. Den ene uge ser det rigtig godt ud, og den næste uge ser det lidt mindre godt ud, siger FCM-chefen.

Mandag kan FC Nordsjælland også rykke tættere på FC Midtjylland, hvis de sejrer over AGF. Seks point er Farum-klubben i skrivende stund efter FC Midtjylland, men det kan altså barberes ned til tre. Seks runder resterer der af Superliga-sæsonen.