Foto: Getty Images
Superliga

FC Midtjyllands drømmetransfer næsten i hus

FC Midtjylland er nu meget tæt på Sverrir Ingi Ingason, der ifølge Tipsbladets oplysninger står til en lang kontrakt på Heden.

Der kommer snart hvid transferrøg op af skorstenen på FC Midtjyllands spritnye anlæg i Ikast.

Sverrir Ingi Ingason bliver med stor sandsynlighed det nyeste medlem af ulveflokken.

Tipsbladet kunne tidligere på ugen afsløre, at FC Midtjylland havde udset sig den 29-årige midtstopper som et af topmålene i transfervinduet, og Claus Steinlein og Co. ser ud til at lykkes med missionen.

Ifølge Tipsbladets oplysninger er det gået stærkt de seneste timer, og i fodboldmiljøet i Grækenland forlyder det, at PAOK skal have accepteret et tilbud fra FC Midtjylland.

Sverrir Ingi Ingason ventes at skifte til FC Midtjylland, der køber islændingen af PAOK for et beløb mellem 25 og 30 millioner kroner plus bonusser. Ingason får en fem-årig aftale i FC Midtjylland.

Transferen skal dog ikke være endegyldigt på plads endnu, selvom meget peger i retning af et snarligt skifte.

PAOK er landet på en tilfredsstillende transfersum, og grækerne er søndag nået til enighed med Watford om midtstopperen William Troost-Ekong, der bliver PAOK-spiller, når han har bestået lægetjekket.

William Troost-Ekong er den afløser for Sverrir Ingi Ingason, som grækerne har ledt efter, og dermed har islændingen fået grønt lys til at skifte til FC Midtjylland, hvor han meget vel kan blive præsenteret som ny spiller i den kommende uge.

PAOK tager i de kommende dage hul på en træningslejr i Holland, og den græske topklub skal være interesseret i at få klarhed over truppen, selvom man bestemt kunne bruge islændingen i Conference League-kvalifikationen i slutningen af juli, hvor man møder Beitar Jerusalem.

Sverrir Ingi Ingason er en spiller med åbenlyse lederegenskaber, og det er noget af det, FC Midtjylland har søgt siden afskeden med Erik Sviatchenko tidligere på året. 

FC Midtjylland spiller ligesom PAOK Conference League-kvalifikation i slutningen af denne måned, og med FCM's store europæiske ambitioner in mente vil man meget gerne vil have såvel midterforsvaret som angrebssituationen afklaret i det omfang, det er muligt.

Nu ser det ud til, at der snart kan sættes et flueben ud for midterforsvaret.