Video : Tipsbladet
Superliga

FCK har meget at tænke på: SønderjyskE-klagesag gav ekstra pres

Om det er corona eller klagesager, så er der flere udefrakommende ting, som påvirker FCK'erne, forklarer Jess Thorup.

Det er ikke ligefrem sådan, at der har været medvind til FC København i denne sæson, hvor man blandt andet har måtte tage afsked med Ståle Solbakken og ansat Jess Thorup som ny cheftræner.

Københavnerklubben fik dens første sejr med den nye træner i den seneste runde mod SønderjyskE, hvor der efterfølgende blev lavet en indberetning fra sønderjyderne over den indsendte formation.

Den sag endte dog med, at FCK fik medhold, men det har alligevel været noget, som Thorup har måtte have i hovedet, fortæller han i et interview på FCK's hjemmeside, hvor han også kommer ind på situationen med corona, som seks nu er smittet af i truppen.

Læs også:Indberettet af SønderjyskE: FC København undgår straf

- Der er rigtig mange udefrakommende ting, der påvirker vores ageren og laden, og giver os et ekstra pres. Om det er klagesager eller corona eller andet, siger FCK-træneren og fortsætter:

- Men det er sådan det er lige nu, og det tror jeg bare gør os stærkere og styrker sammenholdet dybest set. Vi har en god og bred trup med mange unge spillere, der vil ind og bevise sig, så vi skal nok stille et slagkraftigt hold, fortæller Jess Thorup.

Han peger endvidere på, at sejren over Sønderjyske gav smil på læberne, og nu venter et opgør mod AC Horsens, hvor Thorup efterlyser en lignende solid indsats som den i Haderslev.

Læs også:Thorup erkender startvanskeligheder: Læste ikke truppens tilstand rigtigt

- Det bliver en udfordring, for det lader til at Horsens har fundet tilbage til deres dyder med meget direkte spil og dueller. Det skal vi være klar på, og det handler om at få kampen over på vores præmisser. Det lykkedes os mod SønderjyskE, hvor vi tog teten og fik spillet vores eget spil med masser af pres, bevægelse og god boldomgang, lyder det fra Thorup.

Opgøret mellem FC København og AC Horsens spilles søndag klokken 16, og den bliver sendt direkte på Canal 9.

Læs også:SønderjyskE om FCK-indberetning: Vil sørge for et troværdigt produkt

Læs også:Randers og SønderjyskE er ikke alene: Her er fem skøre disciplinærsager

Læs også:Leder: Solbakken kan bruge Haaland og Ødegaard til at score en stor stilling