Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-profil om tragedie: Det var ubehageligt

Viktor Claesson har været påvirket af terrorangrebet i Bruxelles.

Viktor Claesson er i startopstillingen, når FC København lørdag aften får besøg af Vejle i Superligaen.

Svenskeren har ellers været påvirket af terrorangrebet i Bruxelles, hvor to svenske fans blev dræbt og en tredje såret inden landskampen mellem Belgien og Sverige. Opgøret blev afbrudt efter 45 minutter.

- Det var selvfølgelig en mærkelig og svær situation. Vi fandt ud af efter første halvleg, at der var to fans, der var blevet dræbt, og så kom vi frem til, at vi ikke skulle spille kampen færdig, siger Claesson til Discovery+.

Selvom angrebet fandt sted ganske tæt på stadion, følte FCK-profilen sig hele tiden ganske tryg.

- Det var ubehageligt at høre, de blev skudt, fordi de havde haft den svenske landsholdstrøje på. Det var ubehageligt. Men vi havde også den bedste sikkerhed omkring holdet med politimænd overalt, så det gjorde mig tryg. Men det var ubehageligt, at det var rettet mod svenskere.

Claesson og resten af det svenske landshold vendte hurtigt tilbage til deres klubber, og det er offensivspillerens indtryk, at det fleste er kommet sig relativt godt over den ubehagelige oplevelse.

- Jeg tror, det har været okay for de fleste af os. Vi kom hurtigt tilbage til København og til hverdagen og træne med holdet, så man kommer hurtigt tilbage. Men det er klart, at det ligger i baghovedet.

Viktor Claesson sad på bænken i de 45 minutter, der blev spillet mod Belgien.