Superliga

FCK-spiller har overvejet karrierestop

Nicolai Boilesen fortæller, at han har overvejet at stoppe karrieren, efter han i marts fik karrierens tredje korsbåndsskade.

Havde Nicolai Boilesen ladet de mørke tanker vinde, så kunne hans fremtid have set meget anderledes ud.

En Future Cup-kamp fik i marts kæmpemæssige konsekvenser for Nicolai Boilesen, der i første halvleg gik skrigende i græsset.

Få dage senere var diagnosen klar. En korsbåndsskade. For tredje gang i Nicolai Boilesens karriere.

Naturligt nok har den slemme skade taget hårdt på FC København-spilleren, der i et interview med FCK TV fortæller, at han flere gange har overvejet at stoppe sin karriere.

- Jeg vil selv mene, jeg er en mand, der er meget ærlig, og siger tingene, som de er. Jeg skal da også indrømme, at det (tanken om karrierestop, red.) har da været noget, der har strejfet mig en gang eller to.

- Måske skulle jeg bare sige, det var det og sige tak for denne gang, men jeg tror, det er meget normalt, når man får så slem en skade, og det er endda tredje gang, hvilket også er tragikomisk, at nogen ville sige, det er bedst, man stopper.

- Men jeg vil gerne se mig selv i spejlet, når jeg er færdig og uanset om det er næste sommer eller om to, tre eller fire somre, så vil jeg have følelsen, når jeg siger, det var det. Uanset hvad vil det være pisse hårdt, når man stopper til fodbold, fortæller Nicolai Boilesen.

De mørke tanker har flere gange strejfet Nicolai Boilesen, men det var et råd fra en nær person, der har fået Boilesen til at ville fortsætte.

- Der var en, der var meget, meget tæt på mig i mit liv, da det her skete, hvor jeg havde en dag, hvor jeg havde det sådan ”jeg vil ikke det her mere”, sagde til mig, at jeg i hvert fald skyldte den lille Nicolai på ni eller ti år, der havde en drøm hjemme i sin lejlighed og kastede med bolde for at tæmme dem, at give det et forsøg mere og gøre mit ypperste og bedste i genoptræningen, så jeg kan stå inde på banen igen.

- Jeg har tænkt mange mørke tanker, men mit svar er ikke, at jeg lægger støvlerne på hylden, slår Nicolai Boilesen fast.

Boilesen står noteret for 187 kampe for FCK.