• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FCK svarer AGF-direktør: Uacceptabelt og skadeligt

Foto: Jacob Nielsen/Getty Images

FC København har accepteret Jacob Nielsens undskyldning, men tager skarp afstand fra AGF-direktørens kommentarer.

Af Anders Dehn

Jacob Nielsen har mandag formiddag undskyldt både offentligt og direkte over for FC København for sine kommentarer efter AGF's 3-3-kamp i Parken. Her beskyldte han FCK for at være "gode til at manipulere med dommerne".

FC København skriver på sin hjemmeside, at klubben har accepteret undskyldningen og ikke vil gøre mere ved sagen. Den vil dog ikke have AGF-direktørens beskyldning siddende på sig.

Især fordi det ifølge klubben ikke er første gang, at andre Superliga-aktører retter en lignende beskyldning, skriver FCK - dog uden at komme med eksempler.

- Vi er tilhængere af, at der skal være plads til store følelser omkring 3F Superligaen fra alle omkring den. Vi understreger dog, at vi naturligvis tager skarp afstand fra at blive anklaget for at manipulere med dommere eller kampe på nogen som helst måde.

- Det er desværre ikke første gang den slags påstande er blevet fremsat af aktører i 3F Superligaen, og vi finder dem uacceptable og utilstedelige. Det er skadeligt for integriteten af 3F Superligaen, de enkelte kampe samt dommernes neutralitet.

Søndagens dommer, Jørgen Daugbjerg Burchardt, indrømmede efter kampen, at han begik en fejl i forbindelse med det straffespark, som han tildelte FC København, efter han egentlig havde fløjtet af. Læs mere om det her.

Jacob Nielsen har som nævnt offentligt undskyldt sit udfald mod FCK. Læs den undskyldning her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus