• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCM-indkøb om start: Helt andet land end Brasilien

Foto: Getty Images

Charles slår desuden fast, at han stadig kan gøre det bedre.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland hentede i sommer tre brasilianere, og den ene af dem, Charles Matos, fik søndag scoret sit første mål for klubben, da han nettede i 2-0-sejren over Brøndby i pokalturneringen.

Det har han skulle bruge 23 kampe til at opnå, og han fortæller i et interview på FCM's hjemmeside om blandt andet sin første tid i Danmark.

– Det er selvfølgelig et helt andet land i forhold til Brasilien, men jeg er rigtig glad for, hvordan det går her i Danmark. Jeg er meget taknemmelig for, hvordan alle har taget imod mig, og det har været et godt halvt år. Jeg vil stadig gerne gøre det endnu bedre, og det vil jeg blive ved med at arbejde for, fastslår midtbanespilleren.

Når han skal beskrive sig selv på banen, så er det ikke scoringer, der kommer først ud af munden på ham.

- Jeg er en aggressiv spiller, som er god i presset, og det er et vigtigt punkt i vores spillestil. På midtbanen handler det om at komme i de rette positioner og have en god struktur mellem hinanden, og det lykkedes vi godt med mod Brøndby, siger han og fortsætter:

- Jeg er en kriger, som altid kæmper for holdet og fansene, og jeg vil gøre alt for at bidrage til, at vi kan nå vores mål i sæsonen, lyder det fra Charles.

I det midtjyske har de ikke haft held med at få det store ud af deres helt store indkøb i sommer, Marrony. Læs mere om hvad der er galt her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020