Foto: Getty Images
Superliga

Skræksammenstød: Lang pause til FCM-keeper

FC Midtjylland må undvære Martin Fraisl i en længere periode, efter at den østrigske målmand mandag var involveret i et voldsomt sammenstød med Silkeborg IF-angriberen Alexander Lind.

Martin Fraisl kom mandag aften galt af sted, da Alexander Lind kom bragende ind i FC Midtjylland-målmanden, hvilket blev takseret til et rødt kort til Superliga-topscoreren. 

Den østrigske målmand mistede bevidstheden i første omgang, inden han blev båret ud på en båre. 

FC Midtjylland har nu meldt ud om Martin Fraisl, og her er meldingen, at den 30-årige målmand kan se frem til en længere pause. 

- 1. halvleg af gårsdagens 3F Superligakamp mod Silkeborg IF blev overskygget af en grim episode, da Martin Fraisl stødte sammen med Alexander Lind. Den østrigske keeper blev liggende i græsset efter et traume til hovedet og måtte efterfølgende bæres fra banen og køres på hospitalet.

- Han er her til formiddag blevet udskrevet, og de opfølgende undersøgelser og scanninger viste heldigvis ingen større skade, men han forventes alligevel ude i en længere periode. Vi ønsker Fraisl rigtig god bedring, og vi glæder os til at se ham tilbage på banen, skriver FC Midtjylland på klubbens hjemmeside. 

Alexander Lind har efterfølgende undskyldt for sin voldsomme aktion, der efter kampen også blev kritiseret af både Thomas Thomasberg og Kent Nielsen. 

FC Midtjylland vandt kampen mod Silkeborg med 4-1.