Fortæller om forhandlinger med FCK: Ja, det hjalp
Foto: Getty Images
Superliga

Fortæller om forhandlinger med FCK: Ja, det hjalp

Bundesliga-klub beretter om nogle gode forhandlinger med FC København i forbindelse med Jens Stage-handlen.

FC København og Werder Bremen har denne sommer siddet ved forhandlingsbordet. Det har de prøvet før.

De danske mestre har tidligere solgt både Thomas Delaney og Ludwig Augustinsson til Bundesliga-klubben, og denne gang var det så Jens Stage, der blev skudt en tur syd for grænsen.

Både Augustinsson og Delaney havde en god tid i Werder Bremen, og tyskerne lægger ikke skjul på, at den gode forhistorie med FC København spillede ind i forhandlingerne om Jens Stage.

- Jeg vil gerne understrege, at vi havde gode og professionelle drøftelser med FC København, men de to tidligere transfers hjalp bestemt. Både klub og spiller kunne se, at spilleren kan udvikle sig rigtig godt hos os, hvilket er noget, alle parter får gavn af i sidste ende, siger Werder Bremens sportsdirektør Frank Baumann til Deich Stube.

Jens Stage har heller ikke lagt skjul på, at Ludwig Augustinsson og Thomas Delaneys forhistorie i Werder Bremen betød noget for ham.

- Selvfølgelig har jeg noteret mig den udvikling, de havde hos Werder. Jeg håber, at jeg kan gøre det lige så godt, siger Stage.

Århusianeren har underskrevet en fire-årig aftale med Werder Bremen, men tyske og danske medier har en forskellig udlægning af, hvor meget FC København har solgt Jens Stage for - læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.