• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Går i flæsket på Riddersholm: Du piver for meget

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Glen Riddersholm piver for meget, lyder kritikken fra hans tidligere trænerkollega Bo Henriksen.

Af Ole Hoffskov

SønderjyskE tabte mandag 0-1 til AaB, og dermed har Haderslev-klubben ikke vundet i foråret siden premieren mod FC Midtjylland. 

Undervejs i opgøret blev Glen Riddersholm udvist - blandt andet fordi han væltede et bord på sidelinjen. Det røde kort betyder med al sandsynlighed, at SønderjyskE-træneren får to spilledages karantæne og dermed misser de resterende kampe i grundspillet.

Efter kampen beklagede Riddersholm, at han havde væltet bordet. Han betonede samtidig, at sønderjyderne har fortjent flere point, end de har høstet på det seneste, og så luftede han sin utilfredshed med, at AaB's Jakob Ahlmann ikke blev straffet for at forlade banen og tage en tår vand i det tekniske felt.

Det er ved at blive for meget for Bo Henriksen, der er ekspert på TV3 Sport.

- Jeg er helt uenig. Jeg synes ikke, de har været ret gode. I dag (i går, red.) kan vi godt sige, de måske har fortjent et enkelt point, men mod OB skal de tabe, og de bliver splittet ad hjemme mod Lyngby og taber fortjent 1-4, siger Bo Henriksen i Offside på TV3 Sport og tilføjer:

- Før det snakker han om VAR, og i dag snakker han om en drikkedunk. Der er for mange undskyldninger, og der er for meget piv. Vi er simpelthen nødt til at komme videre. Nu kan de ikke snakke mere, selv om Glen prøver og kommer med de her lange svar, som ingen forstår alligevel. Der mangler noget substans, og det er resultater.

Du kan se hele interivewet med Glen Riddersholm, som han gav til TV3 Sport efter mandagens nederlag i Aalborg, i videoen i toppen af artiklen.

Du kan også læse tipsbladet.dk's analyse af mandagskampen - klik her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus