• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Galatasaray lurer på Jonas Wind: Har charmeret trænerlegende

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Galatasaray viser angiveligt interesse for Jonas Wind. Det er klubbens cheftræner Fatih Terim, der har fået øjnene op for FC København-profilen.

Af Ole Hoffskov

Flere medier i Tyrkiet - herunder de store medier Fanatik og Fotomac - skriver, at storklubben Galatasaray lurer på FC København-profilen Jonas Wind.

Ifølge medierne er det klubbens legendariske cheftræner, 67-årige Fatih Terim, der personligt har anbefalet ledelsen at kaste penge efter 21-årige Jonas Wind.

Læs også:Mulig interessekonflikt: Spillerforeningen undersøger William Kvists rolle

Fatih Terim har ifølge medierne givet udtryk for, at han har stor fidus til danske spillere, og at han forventer, at Kasper Hjulmands landshold vil gøre en god figur ved de kommende slutrunder. Og i Jonas Wind har han noteret sig et oplagt transfermål for Galatasaray.

- Vi skal investere i fremtiden, udtaler Fatih Terim, der har været Galatasaray-træner i fire omgange og tyrkisk landstræner i tre omgange.

Læs også:Atalanta-kender: Nederlaget til FC København gør stadig ondt

Jonas Wind forlængede for nyligt sin kontrakt med FC København frem til 2025, og det er svært at forestille sig, at de mangedobbelte danske mestre ikke sælger angriberen for et markant beløb i løbet af de næste par år. FC Københavns nu tidligere manager Ståle Solbakken fastslog tilbage i marts, at Jonas Wind efter hans mening kan blive solgt for over 100 millioner kroner.

Om Galatasaray er i stand til at rejse et sådan beløb er i bedste fald tvivlsomt. Den tyrkiske storklub er presset af reglerne om Financial Fair Play, og Galatasaray købte ikke en eneste spiller i sommerens transfervindue. Klubben hentede kun transferfrie spillere og en enkelt lejesvend fra Stoke. 

21-årige Jonas Wind debuterede for to uger siden på det danske landshold, da han fik 18 minutter i venskabskampen mod Færøerne. Han har scoret fire mål for FC København i denne sæson. 

Læs også:FCK leder stadig efter ny træner: Vi har fået mange interessante henvendelser

Læs også:Hele rød blok ignorerede FC København: Det er provokerende

Læs også:Claus Steinlein om fyret Solbakken: Jeg savnede ham allerede til frokost