Video : Tipsbladet
Superliga

Galca har ingen forståelse: Spillerne kan ikke være trætte

Vejle-træner Constantin Galca peger på, at der er hold, som spiller meget mere end hans mandskab - og derfor kan hans spillere ikke være trætte nu.

Oprykkerne fra Vejle kan sammen med resten af Superligaen gå på vinterpause efter denne spillerunde. Det er sikkert noget, som passer mange af spillerne fint, og det kunne man også fornemme på VB-anfører Jacob Schoop, som man kan se i videoen øverst i artiklen.

Den slags er der dog ikke den store forståelse for hos Vejle-træner Constantin Galca. Det slår han fast i et interview med Vejle Amts Folkeblad efter holdets 0-0-kamp mod Lyngby.

Læs også:Nye toner fra Galca: Stormvejr af rosende ord til spillerne

- De kan ikke være trætte. Der er hold, som i løbet af en sæson spiller 50-60 kampe, og så mange har vi slet ikke spillet, lyder det fra Constantin Galca, som ifølge avisen var tydeligt irriteret og skuffet.

I opgøret mod Lyngby mener han desuden, at vejlenserne var heldige med at få noget som helst med fra kampen, da Carit Falchs mandskab havde tre-fire meget store muligheder for at få scoret.

Læs også:Vejle Boldklub har brug for sejr: Det er en hård tid

Samtidig mener han, at VB'erne selv manglede evner i forhold til at holde fast i bolden, når de fik fat i den. Desuden var de alt for uorganiserede, mener den rumænske cheftræner.

I den første del af turneringen er det lykkes for Vejle at skrabe 15 point sammen i 13 kampe, hvoraf de fleste kom efter de første kampe efter deres tilbagevenden til den bedste række.

Nu venter vinterpausen for Galca og co., og de er tilbage i Superligaen sammen med resten af rækkens hold i begyndelsen af februar.

Læs også:Vejle-træner sender en haglbyge af kritik mod sine spillere

Læs også:Superliga-spiller beskyldte reporter for at lyve: Det er useriøst

Læs også:Tv-boss kritiserer konkurrent og Superliga-spiller: Det er en vildfarelse