• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov & Victor Risager

Har fået mareridtsstart efter Superliga-exit

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere Randers-profil Tosin Kehinde har ikke spillet et eneste minut for den ungarske mesterklub Ferencvaros.

Af Ole Hoffskov & Victor Risager

Tidligt på sommeren skiftede Tosin Kehinde fra Randers FC til den ungarske storklub Ferencvaros, men senest, den nigerianske offensivspiller var i aktion i en betydende kamp, var det iført en Randers-trøje.

Her tre måneder efter skiftet til Ferencvaros er 25-årige Kehinde noteret for nul minutter, og han er slet ikke registreret til ungarernes forestående gruppekampe i Conference League.

Det er en slem skade, der driller offensivspilleren. 

Det er stadig uvist, hvornår den tidligere Randers-profil er klar igen og for alvor kan tage hul på eventyret i Ferencvaros, der er forsvarende mestre i Ungarn og har vundet ikke færre end 34 mesterskaber i løbet af klubbens 124 år lange historie. 

- Han blev skadet få uger efter, at han kom til klubben. Han var med i et par træningskampe, men ellers har han slet ikke spillet. For blot et par uger siden gik han stadig med krykker, så der går noget tid, før han er klar igen. Det er trist, siger Gabor Csekey, der driver et Ferencvaros-fanmedie, til Tipsbladet.

Offensivspilleren tilbragte fire år i Randers FC og noterede sig for 122 kampe for kronjyderne. Kehindes største triumf var i 2021, hvor han var med til at vinde pokalturneringen med en 4-0-sejr over Sønderjyske i finalen. 

Tosin Kehinde var som ungdomsspiller tilknyttet Manchester United, men han fik aldrig debut for storklubbens førstehold.