Video : Tipsbladet
Superliga

Hermannsson glæder sig til FCN-opgør: Altid nogle sjove kampe

Brøndby-forsvareren Hjörtur Hermannsson er vild med kampene mod FC Nordsjælland.

Fredag blev Superligaen skudt i gang, og søndag går Brøndby på banen i deres første kamp i den nye sæson. Det er mod FC Nordsjælland, og det er et opgør, som Brøndby-islændingen Hjörtur Hermannsson glæder sig til.

Det fortæller han i et interview på Brøndbys officielle hjemmeside.

Læs også:FCN-lejren åbner op: Sådan erstatter vi Kudus og Damsgaard

- Det er altid nogle sjove kampe, når vi spiller mod FC Nordsjælland. Hvis man bare holder af god fodbold og ikke nødvendigvis holder med nogle af holdene, er det sådan en kamp, man bare skal se. Det bliver en god fodboldkamp, men vi vil selvfølgelig gøre alt for at starte sæsonen bedst muligt, siger han og fortsætter:

- De kommer normalt med et ’nyt’ hold ved hver sæsonstart, da de jo plejer at sælge et par profiler i løbet af transfervinduet, og derfor forventer vi også, at de har nye spillere med i truppen i morgen. Men det vigtigste for os bliver helt klart, at vi skal have en god start på vores sæson, lyder det fra Hjörtur Hermannsson.

Læs også:Jan Bech erkender: Brøndby skal bruge pengene bedre og klogere

Brøndby rundede godt af i foråret, hvor særligt defensiven fungerede godt for holdet. Derfor håber Hermannsson på, at det er noget, som man kan fortsætte her i efteråret.

- Det har været et mærkeligt år, og det var selvfølgelig en lang pause, vi havde i foråret grundet Corona-pandemien. Man skal også huske på, at det ikke er særlig længe siden, vi sluttede sidste sæson. Til gengæld sluttede vi sidste sæson virkelig godt, og vi vil gøre alt for at fortsætte de gode takter fra foråret og vores preseason, fortæller islændingen.

Brøndbys kamp mod FC Nordsjælland spilles søndag klokken 16, og den bliver sendt direkte på Canal 9.

Læs også:Niels Frederiksen: FCN har en forunderlig evne til at erstatte profiler

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvordan kommer VAR fra start i Danmark?