Video : Tipsbladet
Superliga

Hov, hvad er nu det: Nu er han pludselig med igen

Den ellers vragede FCK-angriber var tilbage på træningsbanen mandag.

Der blev sunget 'Khouma Babacar - Copenhagen Superstar' til den helt store guldmedalje til at begynde med for FC Københavns senegalesiske angriber. I det seneste halve års tid er der dog ikke blevet set meget til ham.

Tilbage i februar var han sågar ikke engang med på deres træningslejr, men mandag var han på græsset, da holdet mandag skulle træne. Det kan FCK-fanmediet Copenhagen Sundays berette med en tilhørende video.

På videoen kan man se ham stå sammen med blandt andet Nicolai Boilesen og Andreas Cornelius.

I løbet af sæsonen har Khouma Babacar været så meget ude af truppen, at de end ikke altid har ville nævne ham som en af de spillere, som er ude, når de har skulle liste deres spillere, der er udtaget til kampe.

I forbindelse med indgangen til transfervinduet har FCK-cheftræner Jacob Neestrup fået spørgsmålet om det er et problem, at have nogen med, som ikke indgår i planerne, men havde havde træneren et kækt modsvar.

- Det var ikke et større problem, end at vi kunne vinde The Double i foråret, lød det overfor Tipsbladet fra Neestrup for en uges tid siden.

FC København har angiveligt forsøgt at få angriberen solgt allerede i vinter, men her stod der efter sigende noget særligt i vejen. Læs mere om det her.