• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Hylder Brøndby-stjerne: Han kan nå hele vejen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF har tre dygtige målmand, hvoraf den ene spås en stor fremtid, hvis han fortsætter med at holde snuden i sporet.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Marvin Schwäbe efterlod et hul på målmandsposten sidste sommer i Brøndby IF, men det blev lynhurtigt lappet sammen af Mads Hermansen.

Den unge Brøndby-keeper har taget Superligaen med storm i denne sæson, hvor han flere gange har vist prøver på sit store talent. Brøndby forlængede hans aftale tilbage i marts, så de har ham sikret mange år endnu.

Men på et eller andet tidspunkt, så må det forventes, at de blå-gule får svært ved at holde fast i ham, da udlandet formentlig både lokker og holder øje med ham. Og det har de god grund til, da Hermansen spås en stor fremtid.

- Mads kan nå hele vejen. For mig, er det at spille på højeste niveau i Europa og eventuelt landsholdet på et tidspunkt, siger målmandstræner i Brøndby IF, Casper Ankergren, til Tipsbladet.

- Det skal man tage stille og roligt. Det kommer ikke fra den ene dag til den anden, men hvis Mads bliver ved med at levere til træning og i kampe, så har han alle muligheder foran sig, især hvis han bliver ved med at udvikle sig og har det samme mindset, som han har.

Når han hele vejen, som hans Brøndby-kollega har tro på, så skal de blå-gule igen på keeperjagt, men her har de måske allerede en afløser klar, når den tid kommer.

- Jonathan [Ægidius, red.] er stadigvæk meget ung og har en masse ting, som han skal lære, ligesom vores andre målmænd også skal. Han har en rigtig fin pakke og der er ikke nogen tvivl om, at han er et stort talent. Med tiden vil han lægge mere på, og så vil han også blive en rigtig dygtig målmand, siger Ankergren.

Brøndby IF hentede Jonathan Ægidius i Lyngby BK i 2021. Han har endnu sin førsteholdsdebut til gode, men er fast mand på U19-holdet.

Brøndby IF råder også over veteranen Thomas Mikkelsen, som er på kontrakt frem til næste sommer.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.