• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Jes Dorph vært for nyt fodboldprogram

Foto: Screenshot

Jes Dorph-Petersen er tilbage på skærmen som vært for et nyt fodboldprogram på DK4.

Af Ole Hoffskov

Jes Dorph-Petersen vender tilbage på skærmen og skal den kommende tid være vært på et fodboldprogram på DK4. Det oplyser han på sin private Facebook-profil.

Programmet får titlen "Vi elsker fodbold" og består i første omgang af 18 interviewprogammer, hvor Jes Dorph-Petersen i selskab med en spiller, træner dommer eller en helt fjerde taler om fodbold. 

Der bliver ifølge skærmtrolden tale om et program, hvor der skal være tid til at nørde på taktikbordet og snakke detaljeret om fodbolden.

Programmet får premiere på DK4 allerede på fredag.

- De dygtige folk på DK4 og jeg har puslet med programmet i flere uger. Timingen er perfekt, for om 11 dage starter Superligaen heldigvis igen – og så får du et ugentligt, aktuelt fodboldmagasin helt frem til sommer, når ligaen er afgjort. Undervejs i forårets udsendelser skal vi selvfølgelig også tale om Champions League og om fodboldlandsholdet, som nu skal i gang med at kvalificere sig til EM, skriver Jes Dorph-Petersen på Facebook

Han løfter desuden sløret for, at den første gæst i programmet, som har premiere på fredag klokken 8.00, er Troels Bech. Næste fredag er det Rasmus Falk, der gæster progammet.

Jes-Dorph Petersen var i mange år den måske mest populære TV-vært ti Danmark, men i januar 2021 blev han fyret af TV 2 på baggrund af en ekstern advokatundersøgelse, som kortlagde årelang sexisme på stationen.