Video : Tipsbladet
Superliga

Kæk Steinlein svarer Neestrup: Det er Ståle-agtigt

Det gør ikke Claus Steinlein noget, hvis hans kommentarer irriterer FC København.

På et stort pressemøde tirsdag blev HEARTLAND, der er ejet af den danske rigmand Anders Holch Povlsen, præsenteret som ny ejer af FC Midtjylland. Et ejerskifte er selvsagt store nyheder i dansk fodbold, og hos rivalerne FC København blev pressemødet også fulgt.

Dog kun kortvarigt af cheftræner Jacob Neestrup.

- Jeg ville gerne have set pressemødet forleden, men da Steinlein åbnede det med at sige, at FC Midtjylland har været det bedste hold siden midten af april, slukkede jeg, for det blev lidt for useriøst, sagde han torsdag til Tipsbladet.

Den kommentar blev Claus Steinlein så forholdt af Viaplay i forbindelse med “ulvenes” Conference League-kamp mod Omonoia torsdag aften.

- Først vil jeg sige, at det er meget fedt, at han tænker på at kigge på vores pressemøde. Det er sådan lidt Ståle-agtigt at holde øje med, hvad konkurrenterne laver, indleder Steinlein med et smil over for Viaplay og fortsætter:

- Og så kan man bare lægge sig fladt ned: FCK har været det bedste hold. Det er jo ikke det, jeg prøvede at bestride. De vandt The Double, og de har gjort det fantastisk.

- Det, jeg egentlig prøver at sige, er, at det ikke kun har været skidt i FC Midtjylland. Siden Thomasberg blev ansat som træner, tror jeg, at vi har 2,40 point i snit og er dem, der har det højeste gennemsnit siden.

- Lige som jeg hørte Neestrup sige, at i de seneste 10-11 kampe har de ikke tabt. Det har jeg kæmpe respekt for. Det var bare for at snakke om Thomasberg og den epoke, vi har startet.

- Vi har lært af sidste års fejl, og lad os skære det helt ud i pap: Selvfølgelig har FCK været de bedste i den sidste periode, men hvad angår pointgennemsnittet er vi dem, der har fået flest point, og der prøver jeg at putte lidt energi og optimisme ind i vores region.

Men Steinlein tilføjer dog også, at det ikke gør ham noget, hvis sådan en kommentar går FC København på nerverne.

- Hvis det genererer FCK og deres træner lidt, så er det okay med mig, men selvfølgelig har de været dygtige. Det er der ingen tvivl om, siger FC Midtjylland-direktøren.

Se Viaplays interview med Claus Steinlein i videoafspilleren øverst i artiklen.