Kamil Wilczek på tavlen i FCK-comeback mod Lyngby

Kamil Wilczek scorede sit første mål i en FC København-trøje, da løverne spillede 2-2 med Lyngby i en testkamp mandag middag.

FC København lænede sig op af et nederlag til Lyngby Boldklub i den sidste testkamp før Superliga-premieren, men Ståle Solbakkens mandskab skruede bissen på efter pausen og vendte 0-2 til 2-2. Kamil Wilczek scorede sit første mål i en FCK-trøje.

Det var Lyngby, der startede kampen bedst, og de kongeblå kunne gå til pause med en føring på 2-0.

Efter 25 minutter udnyttede André Riel en blunder i FCK-forsvaret og gjorde det til 1-0, og kort før pauseteen blev det 2-0 ved Riels angrebsmakker Frederik Gytkjær.

FC København tabte for godt en uge siden 1-3 til Silkeborg IF i en testkamp, og denne mandag lænede storklubben sig altså op af en ny test-fiasko, men anden halvleg reddede æren for FCK.

Otte minutter efter pausen dukkede Kamil Wilczek op og reducerede til 1-2 for FCK, og fire minutter senere var der balance i regnskabet efter Mikkel Kaufmanns udligning til 2-2.

FC København havde også mulighed for at snuppe sejren i en anden halvleg, de dominerede kraftigt, men Lyngby-keeper Thomas Mikkelsen pillede et straffespark fra Pep Biel efter en time, og dermed sluttede det 2-2.

FC København gav uofficiel debut til den græske midtstopper Marios Oikonomou, der startede på banen ved siden af Andreas Bjelland. Hos Lyngby spillede nyerhvervelsen Rasmus Thellufsen sine første minutter i den kongeblå trøje.