Video : Tipsbladet
Superliga

Kasper Hjulmand fravalgte Brøndby IF og belgiere

I sommeren 2019 havde Kasper Hjulmand også et tilbud fra Brøndby IF. Det afsløres i en ny bog om fodboldtræneren.

Kasper Hjulmand fravalgte et helt konkret tilbud fra Brøndby IF i 2019. Det afsløres i et uddrag af den nye bog “Kasper Hjulmand - fodbolddrømmer”, som Eurosport bringer.

I marts 2019 stoppede Kasper Hjulmand som cheftræner i FC Nordsjælland, og et par måneder senere blev han præsenteret som manden, der skulle afløse Åge Hareide på landstrænerposten i sommeren 2020.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Men inden han takkede ja til Peter Møller og DBU, var der også et par klubber inde i billedet, og en af dem var altså Brøndby IF. De havde et “helt konkret tilbud” og var klar til at “opfylde alle Kaspers ønsker med hensyn til sammensætning af stab og spillertrup,” skriver forfatter Morten Glinvad i bogen.

Samtidig havde Kasper Hjulmand også oplevet interesse fra Club Brugge og KRC Genk, der på daværende tidspunkt kæmpede om mesterskabet i Belgien.

Læs også:Brøndby IF har svensk angriber til prøvetræning

I sidste ende blev alle tre klubber dog fravalgt, da Kasper Hjulmand tog imod tilbuddet om at blive dansk landstræner. Brøndby IF hyrede i stedet Niels Frederiksen, der fortsat er cheftræner i Superliga-klubben.

Bogen “Kasper Hjulmand - fodbolddrømmer” er skrevet af journalist Morten Glinvad og udkommer i morgen, torsdag. 

Læs også:Brøndby-talent: Min mission er at spille fast

Læs også:Kasper Fisker glæder sig over skifte til “arbejderklubben” Fremad Amager

Læs også:Rezan Corlu tilbage i Brøndby: Den største klub i Danmark