• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Laudrup roser FCN-profil: Fremragende forbillede

Foto: Getty Images

Brian Laudrup har givet Emiliano Marcondes nogle rosende ord med på vejen inden dagens Superliga-kamp mellem FC Nordsjælland og Brøndby.

Af Lars Gram-Hanssen

Efter et efterår næsten uden spilletid i Bournemouth står Emiliano Marcondes her i foråret i en markant anderledes situation. 

Med udlejningen til FC Nordsjælland er Marcondes nu en stor profil på sit hold, og den omvæltning har krævet noget tilvænning for den 28-årige angriber. Marcondes kan godt mærke, at han er en spiller, som flere af holdkammeraterne ser mere op til nu. 

- Ja, det kan jeg godt, og jeg skulle også lige vænne mig til det i starten. Specielt også fordi jeg kom fra Bournemouth, hvor jeg ikke spillede så meget, og hvor man måske ikke kiggede så meget min vej. Så jeg kunne godt mærke de første uger, at der blev holdt ekstra øje med mig, i forhold til hvordan jeg snørede mine støvler eller satte benskinnerne. Den slags små detaljer, siger Emiliano Marcondes til TV3 Sport. 

- Jeg kunne godt mærke, at de unge og folk omkring klubben havde et ekstra fokus på, hvordan jeg gjorde tingene. Det skulle jeg lige vænne mig til, men jeg synes også, at det er fedt. Det er jo dejligt at mærke, at der er nogen, der ser op til en, og at jeg er et forbillede for nogen. 

Brian Laudrup har selv prøvet at vende retur til Superligaen som et stort navn, og TV3 Sport-eksperten kan derfor godt sætte sig ind i udfordringen. 

- Jeg tror, at man skal være sig selv. Men det er også rigtigt, det Emiliano fortæller her, at det med at komme hjem fra udlandet uden at have spillet så meget og måske være lidt ude i periferien, og så komme hjem og være en meget, meget vigtig figur, det er jo et stort spring. Der er ingen tvivl om, at man skal huske at være sig selv, lyder det fra Brian Laudrup.

Den tidligere landsholdsstjerne gav afslutningsvist Emilano Marcondes nogle rosende ord med på vejen. 

- Du virker jo som en utroligt sympatisk mand, og en dygtig fodboldspiller, så du er et fremragende forbillede for de unge spillere. 

Emiliano Marcondes har scoret to mål i de tre kampe, han har spillet for FC Nordsjælland i foråret.