Foto: Getty Images
Superliga

Lund-skade kan sende Viborg på transfermarkedet

I Viborg vil man kigge på, hvad der er på markedet af målmænd til januar.

Viborg-målmand Lucas Lund udgik med en alvorlig skade i efterårets sidste Superliga-kamp i mødet med FC Midtjylland. Det har siden vist sig, at det kommer til at kaste en pause af sig for ham, som strækker sig ind i forårssæsonen.

Det er noget, som betyder, at man i Viborg overvejer at lede efter en ny målmand. Det fortæller sportschef Mads Agesen i et interview med Viborg Folkeblad.

- Vi kender jo ikke helt omfanget endnu angående Lucas Lund. Derfor er vi stadig åbne overfor løsningen på positionen - og vi vil både kigge på, hvad der er på markedet, men også hvordan tingene ser ud internt hos os. Det er noget, som vi vil være meget opmærksomme på, siger Mads Agesen

På holdet har de i forvejen Lasse Schulz og Kasper Kiilerich, hvor det var sidstnævnte, der kom ind i kampen mod FCM som afløser for Lund.

Endvidere peger Agesen på, at det også sagtens kan være, at de kommer til at tænke i, at Lucas Lund kan forlade klubben til sommer - og her er de bevidste om, at de har en som Kiilerich i truppen, som han mener er en talentfuld målmand, der også skal passe ind i puslespillet.

Lucas Lunds kontrakt udløber sommeren 2025, og dermed vil der kun være ét år tilbage af aftalen til sommer.

Situationen, der endte med at give Lucas Lund en skade, kan ses i videoen øverst i artiklen.

Der er desuden også en trænerjagt i gang i Viborg. Læs mere om det her.

Disclaimer Tipsbladet og Viborg FF