Lyngby og Vejle deler i Gylfi Sigurdssons debut

Gylfi Sigurdsson fik debut for Lyngby, da klubben spillede 1-1 med Vejle i fredagens superligaopgør.

Kampen mellem Lyngby Boldklub og Vejle Boldklub endte uden vinder, da det fredag aften sluttede 1-1 i niende spillerunde af Superligaen i en kamp, hvor Gylfi Sigurdsson fik sin debut for Lyngby.

Kampen var en jævnbyrdig affære i langt størstedelen af opgøret, da de to mandskaber holdt hinanden fra fadet.

Efter pausen kom der mere gang i opgøret, da Lyngbys Andri Gudjohnsen sendte hjemmeholdet i front.

Vejle kastede ikke håndklædet i ringen, og vejlenserne fik også udlignet kort tid efter på mål af Kristian Kirkegaard, som sendte sit første superligamål i nettet.

Lyngbys nye stjerne Gylfi Sigurdsson fik sin debut med godt 20 minutter tilbage, men islændingen kunne ikke ændre ved resultatet.

Lyngby rykker med det ene point op på en midlertidig femteplads, mens Vejle fortsat indtager 11.-pladsen i Superligaen.

Det var en yderst lige forestilling til at begynde med mellem de to mandskaber, der holdt hinanden i skak.

Vejlenserne var mest på bolden, mens hjemmeholdet fra Lyngby på omstillinger forsøgte at komme ned bag de fem forsvarsspillere fra Vejle.

Vejle var tæt på at kunne gå til pause med en føring, men Frederik Gytkjær reddede på stregen efter et hjørnespark.

De kongeblå kom aggressivt ud til anden halvleg, og det belønnede sig efter 58 minutter, da Andri Gudjohnsen smaskede bolden i nettet.

Vejle kom dog hurtigt tilbage i opgøret. Kristian Kirkegaard scorede sit første mål i Superligaen, efter at Lyngbys Magnus Riisgaard Jensen kludrede i bolden nede i eget felt.

Gæsterne var tættest på at tage alle tre point til sidst, men ind ville bolden ikke, og derfor endte det lige.