Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Max Fenger skadet - misser U19-landskampe

Ifølge OBstruktion er Max Fenger tilbage i OB, selvom han egentlig var udtaget til U19-landsholdet. Han er nemlig ramt af en skade.

Skaderne er haglet ned over OB i 2020, og nu har stortalentet Max Fenger angiveligt også pådraget sig en skade.

Det var ellers meningen, at den 19-årige angriber i denne landskampsperiode skulle spille for det danske U19-landshold, men det kommer han altså ikke til. Det skriver fanmediet OBstruktion.

Læs også:Superligaen står for døren: Her er fem talenter, der kan få et gennembrud

Ifølge mediet var han ellers taget afsted til landsholdssamlingen tirsdag, hvorfor han ikke deltog i tirsdagens træning med OB. Til gengæld er han tilbage i den fynske klub torsdag, og det skyldes altså en skade.

Historien melder ikke om skadens omfang, og det er derfor uvist, om der venter en kort eller lang pause for Max Fenger. Det virker dog ikke sandsynligt, at han kommer i aktion for OB, når de fredag spiller den sidste testkamp mod AaB.

Læs også:Alt om FC København: Hævnens time er kommet

Max Fenger slog sig for alvor fast i OB’s startopstilling i foråret, da han scorede fire mål på ti Superliga-kampe, mens han også lagde op til tre.

Hvis der venter en skadespause, må OB i stedet sætte deres lid til spillere som Issam Jebali, Sander Svendsen og Mikkel Hyllegaard i angrebet. Mart Lieder er således også ude med en skade. 

Læs også:Brøndby-boss ser frem til et gensyn med læremesteren

Læs også:Salgsligaen: FC-klubberne topper, mens Brøndby og AGF flopper

Læs også:Alt om SønderjyskE: Pokalvinderne kan gøre mange ting bedre