• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Medier: Tyrkisk topklub dropper Evander

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Brasilianske Evander ser ikke ud til at komme til Tyrkiet i dette transfervindue.

Af Kenneth Jensen

De vil gerne sælge brasilianske Evander, men med små tre uger igen af transfervinduet er brasilianeren fortsat at finde i FC Midtjylland. 

Tyrkiske Galatasaray har ellers vist interesse for midtbanemanden hele sommeren, men nu tyder meget på, at Victor Nelssons klub har trukket sig og kigger andre steder.

Flere medier i Tyrkiet skriver, at Galatasaray har opgivet at hente Evander. Ifølge sabah.com skyldes det, at klubbens træner, Okan Buruk, har gjort ledelsen opmærksom på, at han ikke mener, at prisen på Evander er værd at betale, og at man allerede har alternativer nok til positionen på den offensive midtbane, efter man har blandt andet hentet belgiske Dries Mertens, der også kan spille der.

Forhandlingerne omkring Evander har været svære, fordi Galatasaray ikke har været villige til at betale i nærheden af, hvad FCM oprindeligt krævede for den kreative midtbanespiller. 

Sabah.com skriver, at klubberne nærmede sig transferenighed, men at Galatasaray i stedet valgte at gå videre med andre emner til midtbanen.

Den tyrkiske klub har da også brugt sommeren på at hente Lucas Torreira, Sergio Oliveira og Fredrik Midtsjö til midtbanen, så antalsmæssigt er man fint garderet i forhold til skader.

Evander forlængede for et halvt år siden sin aftale med FCM, men både spiller og klub er indstillet på, at han skal sælges. Indtil videre er der bare ingen klubber, der har budt ind på FCM's pris.

Evander er blevet 24 år og har spillet fire år i FCM.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.