• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Melder klart ud: Jeg vil blive i FC København

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Svensk angriber ønsker at blive i FC København, men det er ikke kun op til ham.

Af Kenneth Jensen

For en måned siden var der ikke meget, der indikerede, at den svenske angriber Jordan Larsson skulle have en fremtid i FC København, men lejesvenden fra Schalke 04 har virkelig grebet chancen den seneste måned, hvor han har fået masser af spilletid og lavet mål.

Fire gange har han scoret i den seneste måned og var blandt andet med til at vinde Sydbank Pokalen, og nu får han en vigtig rolle i de sidste par runder, hvor FCK skal forsøge at holde FCN bag sig i tabellen.

Når sæsonen er forbi, håber 25-årige Jordan Larsson på, at han kan få lov til at blive i FC København og dermed også permanet sige farvel til Schalke 04.

- Jeg tror, alle ved, at jeg gerne vil blive her. Jeg trives godt i den her klub og by. Min familie trives også. Så hvis jeg skal vælge, så bliver jeg her, men sådan fungerer det ikke i fodbold. Der er mange andre, der skal træffe beslutninger, og det er op til dem, siger han i et interview med Discovery.

Angriberen får spørgsmålet, om han løbende går og prikker til Peter Christiansen for at få en aftale på plads.

- Han får nogle blikke, siger Jordan Larsson med et smil.

Angriberen kom til Schalke 04 fra Spartak Moskva i sommeren 2022. Men han blev udlejet til FCK i januar, efter han ikke fik slået igennem i den tyske klub.

Se interviewet med angriberen i videoen øverst til denne artikel - der er også interviews med både Rasmus Falk og Jacob Neestrup, der kommenterer svenskerens opblomstring.