Video : Tipsbladet
Superliga

Neestrup roser Brøndby: Ikke meget for at sige det

FC København-cheftræner Jacob Neestrup ser kampen mod Brøndby som vigtigere end den seneste mod Manchester United.

FC København vandt onsdag aften med 4-3 over Manchester United i Champions League, og allerede søndag venter en ny stor kamp for københavnerklubben i Parken, når ærkerivalerne fra Brøndby kommer på besøg.

Her er det den kommende kamp, som FCK-cheftræner Jacob Neestrup ser som den største. Dt fortæller han om i et interview på klubbens hjemmeside.

- Jeg synes, det er godt for os, at det er den her kamp, der kommer lige efter den oplevelse, som vi alle havde forleden aften herinde. Det er en stor kamp, der venter i morgen, og sat på spidsen også en vigtigere kamp, end den vi spillede i onsdags mod United, fastslår han og fortsætter:

- Det er to gode hold, der mødes, og vi forventer en svær og et eller andet sted også en meget lige kamp i morgen. Vi ved selvfølgelig godt, at vi kan øge forspringet i tabellen med en sejr, men turneringen er stadig ung, så uanset om vi er a point eller tre eller seks point foran efter i morgen, så er vores mindset det samme i resten af efteråret, siger Neestrup.

Endvidere peger han på, at når det kommer til derby-kampen mod Brøndby, så er der ikke ikke blevet brugt så meget krudt på United-kampen, og at de i stedet har fokus på, hvad de selv kan gøre bedre eller fortsætte med for at slå Brøndby.

- Der er ingen tvivl om, at vi skal præstere på et meget højt niveau for at vinde i morgen. Selv om jeg ikke er meget for at sige det, så synes jeg jo, at – selv om de er vores rivaler – så har indholdet af det, de sætter gang i kampene været på både et meget stabilt niveau og også et til tider højt niveau hen over de sidste par måneder, fortæller Jacob Neestrup.

Derudover bemærker FCK-træneren, at Brøndby ligesom FCK har lykkedes med at vinde kampe på dage, hvor man ikke har spillet så godt. Derfor ligger de også med i toppen, mener han.

- Det har jeg som fagmand respekt for, også selv om det er Brøndby IF, erkender Jacob Neestrup.

Forud for kampen står det desuden klart, at en af FCK-spillerne er ude resten af året. Læs mere om det her.