Forsvarsspilleren Nicholas Gotfredsen får som ventet ikke forlænget sin kontrakt med AaB, når den udløber til sommer. Interesse fra Sverige.

Når Nicholas Gotfredsen til sommer har været to år i AaB, vinker han farvel til den nordjyske klub. Hans kontrakt løber ud, og da AaB henter 18-årige Jakob Blåbjerg op i truppen, er der ikke længere brug for det nuværende fjerdevalg til pladserne i midterforsvaret.

- Det er egentlig meget udramatisk. Jeg har haft en snak med Kent, og vi er enige om, at jeg skal finde noget andet til sommer. Det siger egentlig lidt sig selv: Jeg er fjerdevalg, og nu spiller jeg den her kontrakt ud, og så må vi se, hvad der så skal ske. Jeg er ikke fan af at være fjerdevalg, men jeg vil forsøge at ændre det i foråret, og bliver jeg brug for mig, så er jeg klar, siger 23-årige Gotfredsen til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: AaB: Vi siger farvel til et par stykker

Klubber i Danmark og Sverige har allerede prikket lidt til Nicholas Gotfredsen, der kom til Nordjylland fra Aarhus Fremad, men oprindeligt kommer fra Sjælland og derfor ser en god mulighed i at komme til Sverige og komme tættere på hjemstavnen.

- Der er lidt på krogen, men der er små stik og snak med agenter. Der er lidt herhjemme, og der er lidt på den anden side af sundet, og kommer jeg til Sverige, vil det også være lidt tættere på København, hvis det da ikke bliver alt for nordligt. Men det er nu ikke det vigtigste. Jeg vil finde et sted, hvor jeg kan spille på højeste niveau, udvikle mig og få kampe, der betyder noget i stedet for som nu at spille reserveholdskampe. Der er da også kommet noget, der lyder interessant, siger AaB-forsvareren.

Nicholas Gotfredsen har spillet fem Superliga-kampe for AaB. En enkelt i denne sæson og fire i sidste sæson.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO