• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Niels Frederiksen: Wilczek, Mukhtar og Kaisers afgang var ikke negativ

Foto: Getty Images

Brøndbys cheftræner Niels Frederiksen kan godt se det positive i, at man fik sendt tre af klubbens største profiler videre i januar.

Af Oliver Okstrøm

I vinterens transfervindue solgte Brøndby både Dominik Kaiser, Hany Mukhtar og klubbens topscorer Kamil Wilczek. Dermed var nogle af de tunge drenge på holdet væk, da man gik i gang med Superligaen igen. Både når det gælder scoringer, men også rutine. 

Dog kan Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen godt se det positive i, at man fik sendt de tre profiler videre. Det fortæller han om i et interview om hele sæsonen på klubbens officielle hjemmeside.

Læs også:Brøndby-talent greb chancen da holdet blev ramt af skader

- Salgene af de relativt store profiler oplever jeg ikke som noget negativt for os i forhold til gruppedynamik. Der sker jo det med de andre spillere, at de bliver nødt til at kigge en ekstra gang på sig selv og sige 'okay, nu er det altså ikke Wilczek eller Dominik, der skal tage ansvar. Nu er det mig', lyder det fra Niels Frederiksen.

En af de spillere, som har været gode til at tage over har ifølge Brøndby-træneren været Morten Frendrup. Det er dog noget, som har været på vej længe, mener Frederiksen. Derudover fremhæver han også Anis Slimane, 'Jobbe' Lindstrøm og Andreas Bruus som spillere, der har grebet chancen.

Læs også:Blog: Derfor skal Brøndby sælge Maxsø og Slimane

- Jeg synes jo, at Morten Frendrup har været en af vores allerstørste profiler i det her forår. Han har virkelig gjort det godt, fastslår Niels Frederiksen.

Brøndby endte i den netop overståede Superliga-sæson som nummer fire.

Læs også:Sådan stemte trænerne til Forårets Profil

Læs også:Superliga-trænernes pointsnit: Priske i udbrud i toppen

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - juli

Superliga

Mere Superliga

Fokus